28.1.2016 Praha Břevnov - Klášterní šenk

13.04.2016 14:52

V této restauraci bylo domluveno setkání s přáteli. Vzhledem k tomu, že bylo dost času, tak jsem se nechal zlákat nabízenými marinovanými žebírky, které si kvůli jejich časově náročnější konzumaci příliš často neobjednávám. No, to jsem si dal. Jednalo se mé dosud nejhorší zpracování. Marináda se nějak nestihla vsáknout do masíčka, takže maso bylo vysušené a místy i připálené :-(  Kdeže jsou mé zlaté vzpomínky na žebírka z loňského dubna z podniku v Litomyšli... :-) Jak jsem záviděl těm co si objednali jiné jídlo. Zvláště těm, co si pomlaskávali nad haluškami, i když já osobně bych si toto jídlo nedal. :-) Pokud se tu ještě někdy objevím, tak si musím dát velký pozor na to co si objednám...