Toulovcovy maštale 17-18.10.2015

29.10.2015 23:53

Naší první zastávkou o tomto víkendu byla chata Polanka. Bylo dobře, že zde byla vytvořena rezervace, protože 13 osob by se bez ní na místě asi nechytalo :-)  Steak z krkovice s pečeným česnekem a slaninou byl velmi dobrý. Na rozdíl od česnečky, kterou jsem měl před ním. Ta byla celkem nijaká, česnek aby jeden pohledal... Jako dorážka horké maliny - klasika.

Následující den jsme po tůře navštívili Hostinec Na Skalách v Budislavi. Co jsem měl k jídlu už si nějak nepamatuji.Předpokládám, že nějaké masíčko :-) Udržel jsem jen to, že toalety byly vybudovány za peníze EU. Na co všechno se nepřispívá.... Byly čisté a nazdobené. Dámy tam měli orchidej a my nějakou suchou haluz.

Plánovaný bus v Proseči nám ujel, tak byl čas před odjezdem dalšího na krátkou návštěvu pohostinství U Toulovce v budově místního úřadu. Stihli jsme akorát doplnit tekutiny v podobě nápojů, a polévky se špekovými knedlíčky. Zřejmě domácí výroba - výborné :-)

Ve všech třech zařízeních si nikdo na předkládané pokrmy neztěžoval. Ba naopak. Ani v jednom se nekouří. Takže mohu doporučit.