8.-9.5.2016 Náchod - Hotel U města Prahy; Peklo

25.09.2016 17:45

Návštěva města započala v restauraci hotelu U města Prahy, která byla na webu docela vychvalovaná. Už dopředu musím říct, že recenze nelhaly. Na úvod byl vývar, který byl docela dobrý. Ražniči na grilu bylo vynikající. Kofola byla kofola. Cesta na toaletu byla přes kopec = několik schodů nahoru a dolu. Jsem trénovaný, tak jsem to zvládnul :-)

Tento den jsme ještě zvládli před večerem návštěvu mého oblíbeného Pekla s výbornou kuchyní. Po minulém drobném zklamání s polévkou, byla dnešní návštěva bez chyby. Česnečka 10%, ale naprosto božská! Pardon, pekelná! Následoval biftek s vejcem. Chuťové buňky zde opět zažily ORGASMUS!!! K tomu není co dodat :-)

Drobným bonusem podniku byl místní "orloj" - dámy a děvčata defilující před mýmy zraky chodíc z venku na toaletu. Asi nebyla žádná, která by se vstoupíc do místnosti, po zavření dveří nepodívala mým směrem, aby pak pokračovala dál do chaty na onu místnost :-) Prostě mi to připomělo pražské Staroměstské náměstí... :-)

Druhý den vedly naše kroky opět přes Náchod, tak nebyla chuť na žádné experimenty a zašli jsme opět do hotelu U města Prahy. Dnes byla v nabídce bramboračka. No, pohádka. Skoro jako od maminky :-) Jako hlavní chod jsem dnes zvolil gulášek. Ten mohl být sice trochu pikantnější, ale jinak byl výborný. Byl čas i na dorážku, a tak jsem si dal horkou čokoládu. To byl takový standard. Nebyla špatná, ale zároveň nic extra.

Tento zápis se vztahuje k této akci:

www.spolecneaktivity.cz/akce/zazitky/zazitky-z-akce-vandr-na-posledni-chvili-13

Diskusní téma: 8.-9.5.2016 Náchod - Hotel U města Prahy; Peklo

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek