2.-3.4.2016 Náměšť nad Oslavou - Restaurace Na statku; Oslavany - Zámecká restaurace

31.07.2016 11:21

Na konci sobotního výletu jsme zašli na kopec nad zámek do restaurace Na statku. Po pohodlném usazení jsme si objednali. Opět mé oblíbené hodnocení servírování česneček. Tektokrát zklamání. Jen 10% a ani chuť nijak nevynikala. Ještě než jsem si stihl napsat poznámku o právě dojedené česnečce, tak přede mnou přistál naprosto famózní vepřový steak s nejdokonalejší pepřovou omáčkou. Přílohou byly šťouchané brambory. Ještě jsem se olizoval, když přinesli dorážku č.1. Rajčatový salát taky nezklamal a byl dobrý. Vešer jsem završil dorážkou č.2, což byl kopeček vanilkové zmrzliny se šlehačkou. Malé, ale dobré :-)

Podnik mohu jen doporučit. Kromě malého zklamání s česnečkou bylo vše dokonalé, prostředí příjemné a obsluha proklatě rychlá :-)

 

Zvláště ve srovnání s předchozím dnem byla velkým zklamáním návštěva Zámecké restaurace v Oslavanech. Česnečka - 0% a i chuťově to nic nepřineslo. Česnek asi čínský a velmi vymáchaný. Hlavním chodem byla kombinace kuřecího a vepřového masa se selskými bramborami s česnekem a slaninou. Konečně jsem se dočkal česneku...

Tento podnik je vzhledem k umístění hojně navštěvovaný, tak ho nic nemotivuje ke zlepšení úrovně služeb.